Műszaki vizsga Eger

Autóalkatrész tartozékok Eger

 

Paragon biztosító

Céginformációk

Papp Autóház Kft.

3300 Eger
Mátyás király út 37.

Tel:    36/510-873,874
Fax:   36/510-875
Mobil: 20/926-0393
          30/206-8127

E-mail:
opelszerviz@pappautohaz.hu

23 éve az autósok szolgálatában. Minőség elérhető áron!

Kötelező biztosítás olcsón és gyorsan díjszámítás és biztosításkötés percek alatt!

|
Címlap Autószerviz Alkatrész értékesítés

Alkatrész értékesítés

Opel-Chevrolet-Daewoo-Suzuki gyári eredeti alkatrészek

Alkatrész értékesítésA GM és Suzuki csoporthoz tartozó gépjárművek valamennyi eredeti alkatrészét megrendelheti nálunk. Az eredeti alkatrészek ellenőrzött gyártási folyamat során készülnek, gyári előírások alapján,melyet a gyártó rendszeresen ellenőriz. Sok esetben a nem megfelelő minőségű alkatrész beépítése további károkat okozhat a nem megfelelő illesztések és hibás anyagválasztás miatt.
Így a látszólag kedvező ár, nem jelent feltétlen a végeredményt tekintve valódi előnyt.
Érdemes tehát ajánlatkérése során mindig megnézni az eredeti alkatrészek árát is, mivel sok esetben a legjobb ár/érték arányú termékeket találhatja közöttük. Emiatt javasoljuk, hogy minden alkatrész rendelés előtt kérje ki a szaktanácsunkat.
Az alkatrészek szállítási határideje 2-3 nap. Kiskereskedelmi ára megegyezik a GM és Suzuki csoport által közzétett kiskereskedelmi árlistával.


Az eredetivel megegyező minőségű utángyártott alkatrészek

A gépjárművek általános karbantartásához felhasználható alkatrészek között jelentős számban találhatóak jó minőségű pótalkatrészek. Sok esetben ugyanaz a gyártó, mint az eredeti alkatrészek esetén, vagy a több évtizedes szakmai tapasztalataik alapján az eredeti alkatrészekkel azonos minőségű- de olcsóbb árfekvésű tartalék alkatrészeket gyártanak.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy az "utángyártott" alkatrészek felhasználásánál mindenképpen kérje ki a szerviz tanácsát. Kifejezetten igaz ez noname, irreálisan alacsony árú alkatrészek esetén. Cégünk ilyen minőségű alkatrészek forgalmazását nem végzi és szervizében az ilyen minőségű hozott alkatrészek beépítését sem vállalja.

Alkatrész értékesítés