Műszaki vizsga Eger

Autóalkatrész tartozékok Eger

 

Paragon biztosító

Céginformációk

Papp Autóház Kft.

3300 Eger
Mátyás király út 37.

Tel:    36/510-873,874
Fax:   36/510-875
Mobil: 20/926-0393
          30/206-8127

E-mail:
opelszerviz@pappautohaz.hu

23 éve az autósok szolgálatában. Minőség elérhető áron!

Kötelező biztosítás olcsón és gyorsan díjszámítás és biztosításkötés percek alatt!

|
Címlap Rólunk

Papp Autóház Eger, minőségi autószervíz Egerben!

20 éves márkaszerviz tapasztalattal folytatjuk egri működésünket független szakszervizként. Minőségi, pontos és gyors munkavégzés kedvező áron.

A pénzügyi és gazdasági világválság következtében a régió országai közül Magyarországon történt az új gépkocsi értékesítésben a legnagyobb visszaesés. Társaságunk értékelve a kialakult piaci helyzetet és annak várható tartósságát úgy döntött, hogy átmenetileg szünetelteti az új gépkocsik értékesítését.

Figyelemmel a több évtized alatt hozzánk kötődő, nagyszámú OPEL, CHEVROLET, SUZUKI és DAEWOO illetve egyéb gyártmányú gépkocsi tulajdonosokra a szerviz tevékenységet továbbra is biztosítjuk a korábbi színvonalon.
Továbbra is igyekszünk komplex szolgáltatást biztosítani ügyfeleink részére, beleértve a liberalizált EU csoportmentességi törvény (461/2010/EU) adta lehetőségek keretein belül az új autók garancia időn belüli kötelező átvizsgálását.

Jó hír az autó tulajdonosoknak, hogy a Papp Autóház szervezeti és kapacitás változása következtében kialakult csökkenő költségét az ügyfelei felé érvényesíti, úgy hogy a szerviz szolgáltatást 30-35%-kal kedvezőbb áron tudja biztosítani. Ezzel ár-érték arányban a piacon a legversenyképesebbek tudunk lenni.

A Papp Autóház megköszönve az eddigi bizalmat, továbbra is várja tisztelt ügyfeleit az évtizedek alatt megszerzett tudással rendelkező szakemberekkel és legkorszerűbb technikával, technológiával.
Forduljon bizalommal ügyfélszolgálati munkatársainkhoz.

Tradíció, amiben biztos lehet.

Papp Autóház Eger

autoszerviz-eger-01autoszerviz-eger-02autoszerviz-eger-03